Ampliem termini d'entrega de projectes fins al 15 de juliol

Educació inclusiva

20.000€ per impulsar un projecte que enforteixi en els infants, els mestres i les famílies, la consciència de la pluralitat social i la diversitat de vivències.

Sol·licitar

La beca Carles Capdevila

El diari ARA i la Fundació Bancària La Caixa creen la beca Carles Capdevila per premiar projectes compromesos amb l’educació i la cura de les persones, en memòria del director fundador de l’ARA.

Les beques tenen dues modalitats. Així com el 2018 es va premiar un projecte d'educació i el 2019 un altre sobre la cura de les persones, enguany es torna a premiar un projecte d’educació, el qual rebrà un impuls de 20.000 €.

La beca 2020

La beca d'enguany serà destinada a impulsar un projecte que enforteixi en els infants, els mestres i les famílies la consciència de la pluralitat social i la diversitat de vivències i, per tant, el valor de la tolerància.

Saber-ne més

Doble reivindicació

Les Beques Carles Capdevila neixen amb la voluntat de mantenir viu el llegat de Carles Capdevila, director fundador del Diari ARA. Un homenatge al seu doble compromís: posar les eines periodístiques al servei d’una activitat quotidiana però essencial, com és educar les noves generacions; i reivindicar la feina de -com ell deia- “les persones que cuiden les persones” , la sovint anònima i discreta feina del personal sanitari que té cura dels pacients. Coneix la història d'en Carles.

Des del seu naixement, l’ARA ha volgut ser el diari de referència en la comunitat educativa. N’és una bona prova d’èxit el suplement Criatures, que de fet era l’adaptació a premsa d’un projecte que Capdevila mantenia en format web abans de la creació del diari.